sunnuntai 31. tammikuuta 2021

Ei ole tullut rehellistä jyvitystä paljonko tamperelaiset per nenä ja kaikki suomalaiset osallistuvat euroissa kuukausitasolla elintasopakolaisten elatukseen huvimajoissaan?

Tamperelainen kuntavaaliehdokas Lehto Seppo Kuntavaalien raavain äijä kuntavaaleissa 2021 omalla valitsijayhdistyslistallaan. 


Anna tukesi oikealle miehelle, ei pilipalitahoille, joita ns ehdokaslistat väärällään. Seppo Lehto tietää taitaa monet asiat toisin kuin nämä erilaiset "pukupellet" puoluelistoilla

Kuntavaaleissa Tampereella 2021 ja koko maassa on julkaistava hyvissä ajoin islam- ja matuinvaasion kuukausikohtainen hinta per syntyperäinen suomalainen?

Kuntavaaliehdokas Tampere Seppo Lehto Emme tarvitse edes työperäistä maahanmuuttoa
https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com 

Ei ole tullut rehellistä jyvitystä paljonko tamperelaiset per nenä ja kaikki suomalaiset osallistuvat euroissa kuukausitasolla elintasopakolaisten elatukseen huvimajoissaan?

Joten on pakko kysyä edelleen:

Kertokaa rehellisesti: Kuka nämä vokit rahoittaa ja sinne tuotetut elintasopakolaiset sotarikolliset ymv mitä suurin osa porukasta on? Yhteiskuntarauhaa elintasoamme hyvinvointiamme ei uhkaa Ryssän lisäksi muut kuin kaltaisenne "Lenin: Hyödylliset idiootit"

https://kuntavaaleissa-Tampereella-2021.blogspot.com

Kuntavaalien suoraselkäisin niin Tampereella kuin koko silvotussa tynkä-Suomessa:

Huk, historioitsija Tampereen yrittäjien jäsen 

Lehto Seppo https://Kuntavaaliehdokas.blogspot.com

Nyt ei perkele pääse edes uimaan toisin kuin syksyllä 2020. Pikkusen silmät verestää uimahallin kloorin jäljiltä:

-------------

Joskus luulin että PS-Tampereessa ei olla suomalaisia kohtaan suvaitsemattomia. Oikaisen: En luule enää sellaista. En suosittele PS-Tampereen asettamia ehdokkaita jatkossa. Syökää vaikka hatullinen paskaa, mutta älkää kuvitelko että perussuomalaiset ehdokkaat tai ps-Tampereen hallitus olisi asettanut teille oikeita kuntavaaliehdokkaita, pelkkiä säikkyjä jäniksiä kaikki yhtä kaikki.

--------------------

Älkäämme sokaistuko kuin metsuri syksyisessä intiaanikesässä kun kuvakulma pistää auringon tulvehtimaan näköön eikä edes käsisuojaus / käsitervehdys auta ;). 

Kuvassa: Kuntavaaliehdokas Tampere Lehto Seppo Metsien mies eikä mikään turha runkku kuten suurin osa kuntavaaliehdokkaista

KUNTAVAALIEHDOKAS TAMPERE 2021 LEHTO SEPPO SUOMALAISIN VAIHTOEHTO KUNTAVAALEISSSA TAMPEREELLA. 

Huk, historioitsija, Tampereen yrittäjäjärjestön jäsen monipuolinen osaaja Seppo Lehto ;) jokaisen tamperelaisen elinehto, kalevalainen kehdonkeinuttaja sinunkin puolestasi, moninkertainen isoisä, vaikuttaja vailla vertaa kuntavaaleissa 2021.

-----------------------------

https://tampereen-kuntavaaliehdokas-2021.blogspot.com/

---------------------------------------

1 kommentti:

  1. Vaikenemisen politiikka vallitsee kuin sovjet-aikaan kaikilla rintamilla siksi aloitin vittuilukampanjan joka suuntaan https://Tampereen-kuntavaaliehdokas-2021.blogspot.com/ kuten blogeista näette. Seppo Lehto Tampereen kuntavaalien valkoinen nyrkki ;) Suomalanen boksarikapinallinen ;)

    VastaaPoista